Dieplader


Rovetra beschikt ook over enkele diepladers voor het vervoer van grote, ondeelbare ladingen. Een dieplader is in feite een oplegger die gebruikt wordt voor het vervoer van hoge ondeelbare voorwerpen. De ruimte tussen de assen is verlaagd zodat een hogere lading meegenomen kan worden zonder problemen te ondervinden bij bruggen en dergelijke. De laadruimte bevindt zich dus tussen de nek van de oplegger en de laatste assen. Diepladers worden bijvoorbeeld ingezet voor het vervoer van machines voor de bouw of grote afgewerkte onderdelen van machines of bouwwerken. Voor zwaardere ladingen beschikken wij over diepteladers met meerdere assen en assen die gedwongen stuurbaar zijn.


Onze diepladers kunnen zonder problemen voorwerpen vervoeren tot een lengte van 14 meter of 50 ton. Zo worden uw goederen eenvoudig en snel getransporteerd naar hun bestemming. Voor ondeelbare ladingen die de standaard afmetingen overschrijden, hebben wij een vergunning 'uitzonderlijk vervoer - categorie 2'. 


Onze diepladers worden wekelijks ingezet om stro te vervoeren van en naar landbouwbedrijven.


Hebt u nog vragen over onze transporten met een dieplader of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of vervolledig het contactformulier. U vindt alle gegevens terug bij het voorlaatste tabblad 'Contact'