Over ons

 

Rovetra NV is een transportbedrijf dat gevestigd is Westerlo. 

Het bedrijf werd in 1992 opgericht door Alfons Robrechts. Vandaag runt Alfons samen met zijn 3 kinderen, Heidi, Kristof en Steven, Rovetra NV.

Rovetra is intussen uitgegroeid tot een gerenommeerde zaak in de transportwereld. Door hun groot aanbod aan verschillende diensten, beschikt het bedrijf over een groot en gevarieerd cliënteel.

 

 

 

De laatste jaren is Rovetra voornamelijk actief in de landbouwsector. Het bedrijf werkt veel samen met producenten van dierenvoeders. Het bedrijf levert door middel van transport per truck, de dierenvoeders aan verschillende landbouwbedrijven en bio centrales. Rovetra NV is dus niet enkel een bekende naam in de transportwereld maar ook in de landbouwsector.

 

 

Rovetra NV heeft een erg klantgerichte visie. Het bedrijf streeft ernaar om alle transporten met een goede service af te leveren. Verder hecht het bedrijf ook erg veel waarde aan kwaliteit en veiligheid.

Wij trachten onze klanten altijd de beste service te geven en een continue verbetering van onze organisatie en dienstverlening als doel te volgen.