Mest / MAD

Om onze mesttransporten conform met de regels van de mestbank te kunnen uitvoeren, moeten wij beschikken over de nodige gegevens.

Indien u interesse hebt om door Rovetra NV mesttranporten te laten uitvoeren, gelieve dan alle onderstaande velden correct te vervolledigen. Het vervolledigen van onderstaand formulier is onder voorbehoud van aanvaarding/bevestiging van mest-transportopdracht door de planning/dispatch.


teSinds 1 januari 2019 is het afgelopen met de papieren rompslomp!  U kan alle MADS eenvoudig digitaal tekenen via MTIL:

      - aanmelden op het Mestbankloket met uw elektronische identiteitskaart (eID) en bijhorende pincode, itsme of token. 

        Voor meer info: https://www.vlm.be/nl/themas/Mestbank/uw_dossier/Mestbankloket/nieuw-mtil-vanaf-1-januari/Paginas/default.aspx

      - vragen betreft digitaal aanmelden, neem contact op met VLM tel. 011/29 88 35

 

Wij willen even meegeven dat wij het digitaal ondertekenen ook toepassen en we moeten toegeven dat dit echt wel tijdbesparend werkt.  Mogen wij u hierbij aanmoedigen om dit in de toekomst ook een kans te geven?  Wij zullen het ten zeerste appreciëren , aangezien dit een hoop overbodig papierwerk bespaart, zowel voor ons als voor u.  Bovendien kan u op deze manier de documenten ten allen tijde consulteren. 

Alvast bedankt voor het nodige begrip!