Citerne


Enkele jaren geleden werden de eerste citerne opleggers of tankwagens bij Rovetra aangekocht. Vandaag de dag heeft Rovetra een tiental citerne opleggers die dagelijks voor verschillende transporten worden ingezet.


Mesttransport 

Gedurende het hele jaar door is Rovetra in staat om landbouwers bij te staan bij het vervoeren van verschillende soorten mest en dit conform met alle regels die door de mestbank zijn opgelegd. Sinds kort kunnen wij bij deze mesttransporten ook zelf mestanalyses uitvoeren. Rovetra beschikt ook over tractors die het werk van de vrachtwagens overnemen wanneer de percelen per trekker moeilijk te bereiken zijn. 

Andere transporten per tankwagen

Onze citerne opleggers worden niet enkel ingezet om mest aan- en af te voeren, maar ook voor het transport van afvalproducten of slibwater kan u bij ons terecht. Alle tanks zijn zodanig ontworpen dat ze goed gereinigd kunnen worden. Bovendien worden alle tankwagens dikwijls nagekeken. Zo kunnen we altijd de veiligheid en hygiëne van je transport garanderen. 

 

Hebt u nog vragen over onze citerne transporten of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen?
Neem dan telefonisch contact met ons op of vervolledig het contactformulier. U vindt alle gegevens terug bij het voorlaatste tabblad 'Contact'